Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så nöjd!


Mina betyg!

Bild = MVG
Språkval (Franska) = VG (JAAA! HAR HÖJT MIG FRÅN IG TILL G OCH NU VG!!!!!)
Engelska = MVG
Hemkunskap = MVG
Idrott = G
Matematik = G
Musik = VG
Biologi = MVG
Fysik = VG
Kemi = VG
Historia = MVG
Geografi = VG
Religionskunskap = MVG
Samhällskunskap = MVG
Texilsjöld = MVG
Svenska = MVG
Teknik = G


Totalt 285poäng av 320 möjliga! :D




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 17:51



Bookmark and Share


    Mr. Edward
shit, duktigt :o :D
2007-06-30

  Christer Eriksson
eftersom jag är hundra år gammal så är jag inte så insatt i dessa betygsystem. men jag förstår att det slår mina 2,3 i snittbetyg. jag hade 1:a i svenska, helt klart obra. grattis på dig och bli nu något viktigt i samhällsbubblan..
2007-06-11

    Brell
Fina betyg. Bra jobbat =)
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema