Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oföljsamma flytningar i G#dim

Kaffe
sprit
ge eld
skaka marken
rulla stenarna
gruslaviner kom längs mina bergssidor
begrav allt rakt igenom mig
ömsa liv så det läcker in
köttstötar mot livmodern
aj aj aj bufflar
en hel hjord
rusar upp buller och damm
runt mitt väsen
humöret spretar åt alla håll ur huvudet
skeva tankeplankor långt ifrån kvistfria
ryggrad av klass III virke, märgfri


Ensamma kvar på savannen:
avdankade skitstövlar nerkladdade med ärlighet
vi som alltid sätter hämndbrygden i vrångstrupen
ursäktar oss tusenfalt för orden

men ur munnen kommer: kött, känslor och multen död




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 18:53



Bookmark and Share


  PPQ
som sagt... en egen genger...
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand