Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och

när nätterna blir ändlösa
stigar som förgrenar sig
till labyrinter av träd
som döljer himlen ovanför
finns bara mörker
vägen ut går inåt
mot ett hjärta som torkade
floder rinner blodet
upp för bergen och in i hjärnan




Fri vers av illvette
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-06-12 04:24



Bookmark and Share


  kirsti j.
o gud vilka liknelser jossan...så jäkla snyggt!

\"som torkade floder
rinner blodet
upp för bergen och in i hjärtan\"

tyckte väldigt mycket om
hela
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

illvette