Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instängd


ge mig nycklar
som låser upp
de bojor som håller mig fast
kedjorna av vener
som slingrar kring mig
drar ett stryptag kring
min hals
och kampen gör det bara
svårare att andas




Fri vers av illvette
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-06-12 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette