Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaggvisor


ligg här nära mig
och vagga mig till sömns
så de stängda ögonen
inte behöver skrämmas
av onda minnen
som manifesteras
i mörkret

ligg här nära mig
och vagga mig till sömns
så att onda drömmar
blir ren fantasi
och det förflutna
jagas bort till
den tid som varit




Fri vers av illvette
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 04:47



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
visst är det synd hur man i ensamhet alltid tycks glömma allt man vill minnas och minns allt som får en att rycka till och våndas, sabla dumt att det är så man funkar tycker jag - fin text by the way, välplacerade ord.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

illvette