Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag hittade i en byrålåda... Många år sedan jag skrev den.


Åtskildhet i tvåsamhet



När kärlekens famntag gör ont
då smärtan inombords får
lemmar att domna
kärleksförklaringar blir hån
livet känns som livet tappat liv
glädjen över att vara kvinna
kvinna som älskar man
känns som ett fastnaglat faktum
vi två känns som du o jag
åtskildhet i tvåsamhet

det är då det smärtar som mest




Fri vers av sunnanvind
Läst 418 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-12 07:53



Bookmark and Share


  aol
så fina rader det gör ont
2007-07-14

  Annette Andersson
Jättefint skrivet om en av de största ensamheter som finns, åtskildhet i tvåsamhet.
2007-06-12

  issac.a.m
Ibland kan ensamheten bli extra smärtsam, pågå under längre tid och kännas bottenlös. Då är det svårt att ta sig ur känslan och den påverkar hela vardagen.men du fångar känslan..fångar själen och jag känner din känsla....stark text...
2007-06-12

  Jan Linderoth
Fan du var ju bra redan då!!
2007-06-12

  Rosen VIP
Den här problematiken har du fångat fint men smärtsamt.
Känslan av ensamhet kommer innefrån och kan aldrig dölja utsikten med tvåsamhet...
2007-06-12

  aftermath
ensamhet i tvåsamhet
en plåga..
du fångar känslan fint här
2007-06-12

  nettizen
Ja, inget smärtar nog mer än att känna sig ensam i ett förhållande......
Starkt skrivet och mycket välförmedlat.
2007-06-12

  devilsangel
Åtskilldhet kan vara smärtsam...Även om den dammat i byrålådan i några år *L*...Söt dikt...
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind