Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet går upp och ner

den 7 juni




Sten blir till grus

 

 

När en sten föll i mig

förvandlades den till grus

om gruset mals sönder till sand

vill jag inte finnas mer

 

vill jag inte

finnas

mer




Fri vers av Jojo
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 11:52



Bookmark and Share


  Albert
men, vännen,
du vet ju inte hur det blir när det blir sand

det är kanske det allra bästa
tänk på stranden bara

stenar är ju så hårda
grus ganska otrevligt
men sand!
så mjukt!

(fast det finns små runda mjuka stenar också, förstås)
(på Sami beach på Kefalonia)

i alla fall är din dikt fylld med känslor
svåra känslor
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo