Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängels sorg


Sveper om med de vita
mjukt varsamt de känns
trygghet i famnen den bär

Önskar solen strålade sådär
livet leker inga krav tär
varsamt du lever vidare

Skuggan du bär
nära intill din själ
ett leende och tindrade ögon
är vad alla ser av dig

En själ med styrka utan sorg
är vad du ger i dess skal
när du ler och bara ger
vad alla ser här och nu

Din rädsla och ångest 
är något du inom dig bär
där du sveper om med de vita
mjuka varsamma vingarna





Fri vers av Lindizz
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-12 12:24



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket fint skrivet
2007-06-13

  issac.a.m
Vackert vännen..
2007-06-12

  devilsangel
En typisk ängel...får aldrig visa sig sårbar eller liten...Krav att finnas för andra, oavsett vad...får aldrig falla...
Mycket vackert!!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz