Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd


Började söndagmorgonen med
att fälla några tårar
till kaffet

Berörd av en
som inte längre finns

Patetiskt?
Nej,
möjligen sentimentalt

Men det stavas Kärlek




Fri vers av Bögen
Läst 685 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-12 19:10



Bookmark and Share


  To
Vackert! Jag tycker också att det är Kärlek och styrka. Styrka att välja gråten, styra att låta sig själv att vara svag ett tag.
2007-10-25

  Bjarne Nordbö
En sådan dikt som bara går rätt in i mej. Berörd.
2007-10-09

    White as a star
Så fin! Bra skriven! :)
2007-09-18

    sunnanvind
Stark...bravo!
2007-07-24

  Rachel Roth
inte allas sentimental eller patetiskt...
2007-06-14

  Rakel Lorner
Här får man se att du har en bredd, ett spann, ett djup. Det uppskattar jag.

Berörd av en som inte längre finns

det var en fin rad. Men kanske radbrytningen kan bearbetas något för att hjälpa läsaren i rytmen? En fråga bara.
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Bögen