Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen jag inte tog *

 

Vägen jag inte tog, vart leder den? Vad
väntar vid dess slut? Jag tror jag måste
gå den vägen. Nu! Jag behöver din tro
på mig, för att kunna gå den vägen. Då
kommer ja att nå dit vägen leder mig.




Fri vers av Annette Andersson
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 22:57



Bookmark and Share


    sunnanvind
Bra beskrivet om att *lita på*
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson