Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magi


ensamhet som kväver
skriken de små
så att nån ska se
se på bara mig
och förvandla mig
till någon




Fri vers av illvette
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-06-12 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette