Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Titel


Det fanns ett före och

nu ett efter


det fanns ett ljus och

nu ett mörker


det fanns ett hopp och

nu förtvivlan


en tiondels sekund

så förödande




Fri vers av katt.inc
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-13 07:22



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
den här är så vacker -
jag lägger en grön
kvist bredvid
2007-12-25

  Lena Renman
Hej, ja men visst precis så är det. Bokmärkar. Mycket mycket bra
Lena
2007-06-15

  Mikael Falk
Den där tiondels sekunden som vi alla står inför någon gång i livet. Här skildrad med lätthet och samtidigt stor tyngd.
2007-06-13

    legolas
Skickligt att kunna uttrycka så mycket med så få ord.
Tycker mycket om den. Slutet är perfekt. Berör mig starkt, denna dikt.
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen