Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubben min sa...

 

Gubben min sa... Gudars va gott

tänk vilket underbart väder vi fått

stunden är skön ängen är grön

och titta på havet så skimrande blått

 

Gubben min sa ...dagen är lång

kragen är svettig och byxan är trång

dingelidong dingelidong

väck med min skjorta och yllekalsong

 

Väck med din blus väck med din kjol

nu ska här fröjdas i sommaren sol

dingelidong dingelidong

frejdigt den dinglar min dingelidong

 

Du är så ljuv ...min härliga brud

låt mig få kyssa din brunbrända hud

dig har jag kär lägg dig nu här

dig vill jag älska...ja här inför Gud

 

Gubben min sa ...Gudars va gott

aldrig pistongen har ståtat så flott

stunden var skön..pust stånk och stön

nu kan jag lova att det bliver smått

 

Gubben min sa...tänk vet du vad

aldrig jag gjutit en sådan kaskad

öm är min lem..nu går vi hem

hem till vår stuga och tar oss ett bad

 

Bs-07

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 559 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-06-13 09:52



Bookmark and Share


  aftermath
befriande lantlig stil
som väcker
2007-07-10

  sompio
mysigt och glatt
precis vad jag ville läsa så här i sommarregnets Norrbotten
2007-06-25

  Marita Persson
Vilken härligt mustig, frimodig text. Utan att bli vulgär i ordets negativaste betydelse, är den erotiskt skamlöst tilltalande!
2007-06-20

  Lilla My* VIP
Härliga sommardingelidonganden höres över nejden och sjutusen flugor göre sig icke besvär!!;)
En gó text som alltid**
2007-06-19

  Thommy
Hahahahahahaha
2007-06-16

    Bögen
Skön nivå på språket - du hanterar det så snyggt!
2007-06-15

  misa
Får mig att vilja skratta.

\"har jag kär lägg dig dig nu här\"
kanske ta bort ett dig där?
2007-06-15

  Antropofagen
magnifikt, lyriskt och med en härlig glimt i skrivarögat. Som så ofta, tack Bodil, för den värme och glädje du ger!!
2007-06-15

  Bengt VIP
Hahahaha Underbar!!!
2007-06-14

  Daniel_78 VIP
jag läser det mesta du skriver :)
2007-06-13

  Catrin
Jag har hört en annan version:
\"Din dingeling, dingeling åh vad den är söt när den dinglar omkring, din dingeling, din dingeling åh vad den är söt men den kan ju ingenting!\"
Din version var så mycket trevligare här är det ju fart på gubben... härligt fyndig och så rolig text!!!
2007-06-13

    Maria Malm
Dingelidong dingelidong
här var en visa från dig
med riktig tjong!!

Tack!
2007-06-13

    legolas
Härlig text som bara flyter på, rolig och full av livsglädje!!!
2007-06-13

  Eline.P
Du kan du...rimma... och lite allt möjligt *L*
2007-06-13

  devilsangel
Härligt, härligt med dingelidong och rajtantajtan!!
Urskön text som vanligt!! SOMMAR!!!
2007-06-13

  "Silver" VIP
Somrigt goa rim till morgonkaffet. Tack Bodil! Hi hi.
2007-06-13

  © anakreon VIP
Rimmandet är ingen
större brottning
för Bodil, burleskernas
okrönta drottning!
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg