Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig inspiration.




En dikt du äntligen förstod Hampus I

 

Även om jag tog in dig i ett av de allra svartaste rum
och sa att det var så här jag kände mig inombords
skulle du bara gå vidare med ditt för enkla liv,
för du springer på gröna ängar och sjunger
vad jag skulle kalla äckliga visor i solljuset.


Jag vet att du aldrig kommer att förstå hur det är
att hata fågelkvitter, allsång, vårdagar och pop,
men klaga inte ner mig ännu mer för jag orkar inte det.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-06-13 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka