Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken din



... jag väcks ur min sömn
och kommer på

det är ju någon där
ovan som går

Ser morgonen strömma
ur fönstret in

jag minns drömmen i natt
och blicken din

du vid avskedet gav
- ett stormigt hav

och jag grät då
men jag kom på

att det var bara en
dröm från i går

i dag är det drömmen
där ovan som går!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 563 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-13 16:53



Bookmark and Share


    Brell
Vackert formulerat med bra rim.
2007-07-17

  KonstigaKatter
Drömmande på ett annat sätt, lika vacker som \"Cyber\":)
2007-07-11

  poetryGirl
den var bra...
jag är ej stödmedlem så jag kunde inte läsa ditt ev inlägg tyvärr...
2007-07-03

  Carlita
mkt fintstämt o vackert.. orden smälter
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden