Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglarna sjunger


När stjärnorna skimrar
tänker jag på dig
du finns i min närhet
min saknad är speciell

När månen lyser klart
blundar jag och drömmer
önskar du såg mig som förr

När änglarna sjunger i mörker
blir allt så vackert och fint
som om de vore vi två
som förevigas igen




Fri vers av Lindizz
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-14 00:35



Bookmark and Share


    Elin Sundström
\"När månen lyser klart
blundar jag och drömmer
önskar du såg mig som förr\"

Det är så vackert melankoliskt och samtidigt hoppfullt! Jättefin!
2007-06-15

  nettizen
Åh... vacker drömlik önskan om hur det kunde/borde ha sett ut.... känner tydligt vemodet i den men samtidigt en styrka och trygghet i att han ändå finns bevarad som en vacker del av dig.
2007-06-14

  Lena K Nilsson VIP
Sorgset...och vackert skrivet.
2007-06-14

    Maria Malm
Sorgsen med saknad, men vacker.
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz