Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torrskodd

vad än meningen
med livet är

ett vet jag
med säkerhet

Inte är det
att klara sig
torrskodd




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-03-18 23:14



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Inte vill jag klara mig torrskodd.
Klafsa i blöt lera som är så mysigt.
Ramla i vattnet när man fiskar hör till.
2008-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Det är meningen med mitt i alla fall.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP