Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljussatt av dig!

 

 

I din blick

blir jag ljussatt

din värme reflekteras

mot mig

och får mig att lysa

med ett helt spektrum

av färger




Fri vers av Jojo
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 13:51



Bookmark and Share


    Panta rei
Kort, koncist och stilfullt - ja, helt enkelt vackert!
2007-06-15

  Marreb
spektrum av färger. Fint! Att du färgsatt det gav en bra effekt.
2007-06-14

  Rosmarin
Så sann! Bra formulerat.
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo