Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung om studentens lyckliga dar.

\"Inga stormar än i våra sinnen bor\" skreks det från lastbilens flak.
Glada ord svärmade som bin upp mot himlens blåa tak.

På trottoaren stod en grånad man som åt allting fnös.
- Finns det en endaste tonåring som är helt bekymmerslös?

Han sa;
- Jag har lagt denna trottoar och bestämt var sprickorna ska vara!
Ingen av studenterna såg detta inte ens med sina ögon klara.

Han mumlade åter;
- Passa på och roa er, ja, passa på att le.
Er tid ska komma, ja, vänta så får ni se.

Glädjeyrans timmar var räknade, visst var det så.
Snart skulle studenten bland problemtyngda människor gå.




Fri vers av Arcadia1
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 23:43



Bookmark and Share


    Pivvi
Ja, här fanns det en människa som var riktigt bra på att få fram budskap i rim, håll din talang i trim! Haha, det var ett försök av mig att säga att denna var bra, fortsätt så :)
2007-07-26

    snöö
Den här texten var jätte bra. Fint formulerat med tankeväckande ord.
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1