Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kung kobra

Kung kobra och hans maka
Fann ordet
Längst upp i trädet

Det vilade gungbräda
i lövklädda klykor
Och viskade bara
en gång per natt

Kung kobras väna hustru
har aldrig yppat ett yngel

Men högt upp var ordet
beredd med sin skatt

Färden blev slingrig,
uppför och trög
mellan dinglande äpplen och päron

Och längst upp stod Gud
med sin flöjt,
lyfte hatt

Ett ord blev dig givet
Väldig blev du

Kung kobras maka
blev långt mer än fru..




Fri vers av vissla
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-19 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla