Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Änglar finns...


Sänder en ängel vid var sida om dig


Sänder en ängel vid var sida om dig
var du än befinner dig idag
Änglar älskar uppdrag
idag har de en alldeles speciell uppgift

att vaka över min vän
hålla henne under sina vingars beskydd
låta henne känna trygghet från
sin mästares andedräkt

stöter hon på hinder röjer de hennes
väg framkomlig med sina vapen
de är rustade till strid om strid kommer
inget kan någonsin få dem att falla tillbaka
de står fasta i sitt ärende

att beskydda min vän






Fri vers av sunnanvind
Läst 563 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-15 08:32



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Du är en ängel själv
2007-06-16

  Thommy
Änglar behövs väl inte när dom har dig, fint skrivet.
2007-06-16

  issac.a.m
man ska tänka på sina vänner ..
bra skrivet..
2007-06-16

  Havsjungfrun
klart änglar finns..du är en..=)..mycket fint skrivet.
2007-06-15

  Lena K Nilsson VIP
Änglafint skrivet!
2007-06-15

    Lindizz
Jo de sant, änglar finns....o du är en av de änglarna...fin vacker och beskyddande dikt.
2007-06-15

  devilsangel
Jodå, änglar finns...du är en av dom...
Vilken otroligt vacker och kärleksfull dikt, fylld med beskydd och trygghet, värme och omtänksamhet...Du berör mig långt in i djupet...
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind