Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan ord och känslor


När min tanke slår
mot dig så hårt
av ord som sagt allt
tiden vi aldrig får igen

År av känslor som fanns
men aldrig blev mer
svävade oss förbi
men hur kunde de ske

När ögon såg varann
av den passion vi fann
som nu vår tid rann ur
då bestod våra vägar
åt olika håll

~ va hände med oss? ~




Fri vers av Lindizz
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-15 20:43



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Något man definitivt känne rigen sig i..applåd!..
för mycket bra skrivet!
2007-06-16

  nettizen
den där känslan...vad hände med oss?
När tappade vi bort varann.... hur lät vi det ske?
Den känslan är lätt att känna igen....
Du beskrev det otroligt bra här! Grymt imponerad.
*applåd*
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz