Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dynamisk dubbeldu

Jag blandar, du ger
jag blundar, du ser
mig som nu
du som då
vi i en annan tid
är som de nu
ditt namn på mina läppar
hade varit Hiroshima
värmen av örfilar
ljudet av igenslängda dörrar

Ni
lika olika
som bär
jag bar
inom mig
ditt namn
går aldrig ur
ränder som tiger
på Era individuella ledder
blir rutor när ni korsar varandra
genom mig




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-16 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand