Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skall relationer vara så svårt




Räkna med bråk

Bråkar hellre
än suddas ut

Håller fanan högt och
går mot avgrunden
bärande ditt namn

Att det ska vara så svårt

Varför
skar du av livlinan
vände dödens minut
avsade dig släktskapet
höll fram dina avgrunder
mot suddiga konturlösa rum
och gick din väg

Bättre något än inget
någon än ingen alls

Håller huvudet högt
mumlar magiska ramsor
hoppas på hopp
vägrar vika
men

låter dig gå

 

Juni 06

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 10:16



Bookmark and Share


  katt.inc
Hej, fint förmedlat. Jag blir vemodig när jag läser denna dikt, men anar en kämparglöd som pyr. Bra
2007-06-17

  devilsangel
Nja..för min del är det hellre inte någon än vem som helst...
Bra dikt, med mycket sorg och saknad och besvikelse...
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman