Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


ber


ber om ett liv
där jag inte själv
krånglar till allting




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 856 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-16 08:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härliga du! var var jag och krånglade till livet när du la ut den här?? bokmärker så jag kommer ihåg vad som är vad:-D
2010-05-27

    crapcat
Jo, det ber jag också för... bra skrivet!
2007-06-18

  Gunnel André VIP
Tack, Fredrik, för att jag fick börja veckan med dessa underbara rader!
2007-06-18

  Almagrundet
Tankvärd senryu. Kan man vända på kuttingen? Kan man be om ett liv som inte krånglar till det för en också!?
2007-06-16

  Nettan
Mycket fin och tänkvärd. Dina ord känns så självklara och talar så till en att det bevisligen är riktigt skickligt skrivet. Som vanligt, förstås. Visdomsord jag ska bära med mig idag :)
2007-06-16

  Rachel Roth
du pekar på orsaken till krångel
...det blir gripbart och möjligt
till förändring..
2007-06-16

  Gunilla Söderström Hallström
Ord som vi alla säkert ber om någon gång.
Jag ber ofta.
tänkvärt och bra skrivit.
2007-06-16

    Maria Malm
Vi är många som behöver be den..
2007-06-16

  Albert
be för mig också, är du snäll
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP