Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hår av hin


Sökte med ljus och lykta

i ditt hjärtas hemtrakter

men där var mörkt och öde



förväntade mig finna svar

på din utstuderade grymhet



insåg att jag gått fel

och hamnat i din själs boning




Fri vers av katt.inc
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 09:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ack vilka fina kommentarer di andra skrev, och här sitter jag och undrar när i texten som den fiktiva huvudrollsinnehavaren gick fel, före eller efter...

funderer på att bokmärka eländet bara för att kunna plåga mig själv med att läsa detta hjärtskärande stycke poesi ännu en gång, så får jag kanske gråta en skvätt också, är så baskat blödig av mig (sant)

texten får...
(här tickar sekunder i väg i spänd förväntan...)

fyra starka arabiska fullblod
2007-07-25

    legolas
Blir väldigt berörd, slutet briljant !
2007-06-16

  Lena Renman
Hej
Huga.. det där var en slut som fick mig att studsa.
Med få ord fångar du så mycket.
Lena
2007-06-16

  Bjarne Nordbö
Man blir stel när man når slutet. Mycket väl ordnade ord.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen