Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan raderna


Ord saknas
när känslor svävar
in i förtrollning
av förvirring

där emellan raderna
läses vi av varandras blick
utan ord som sägs

lämnar du kyssen
på min panna
 
ord sades
av viskning det hördes
en sista gång




Fri vers av Lindizz
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-16 13:21



Bookmark and Share


  issac.a.m
Härlig dikt..
2007-06-16

  devilsangel
ett vackert men smärtsamt avsked...
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz