Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Slår sönder mig.



vad ger mig rätt att gå

överlever du då ?

du står inte ensam om det blir så


ledsen över oss två

vi har skrattat så


lyckliga år

läkte varandras sår

framtiden vår


när blev det fel ?

halv - inte hel


Vårt hem, vår säng

delas i två

möts vi igen ?

dags att gå...











Fri vers av legolas
Läst 484 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-16 15:14



Bookmark and Share


  katt.inc
Mycket fint om något väldigt svårt. Berörs djupt.
2007-06-16

  Carlita
smärtsamt om uppbryt.. det är alltid svårt att lämna något man älskat, finfångat här
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

legolas