Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur diamanterna föll, för dig

 

hon sade väl aldrig

till dig att du tog

för mycket plats

 

hur diamanterna

som varit

i hennes ögon

 

föll

nästan som tårar

 

att tunnelbaneperronger

av människor klev

över dem

 

och de försvann

och hon blev

 

en staty

av en flicka

som varit förut,

 

betraktare med stumma ögon 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons