Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden är svår att bära




Hoppet försvann i takt med lögnerna


Saknaden och smärtan
är själens inre tår
när tiden var dyrbar att ge
så många tårar har jag gråtit
inte ens då har du förstått.

Vi kan kalla oss främlingar
för orden oss emellan ej bär
når du ej hjärtat mer för den jag är
tiden har runnit ut för min saknad
som jag alltid bär.

Hjärtat formade mig till sårbar
de dagar allt byggdes på löften
som just bara blev löften
hoppet jag bar på växte i takt
medan själen föll till gråt.




Fri vers av Lindizz
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-17 11:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vackert , sorgligt, djup saknad av det som aldrig blev det som var...
2007-07-03

  devilsangel
Känns djup sorg i denna...mycket vackert skrivet
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz