Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


sinnlig


sinnlig symfoni
i tystnadens skugga

där du och jag är




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-17 12:44



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så är det ju...så sinnligt fångat
2007-06-18

  Cris
som en liten smäcker symfoni.. vackert!!
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP