Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

I vattensträndet
vassvaggar överflödet

En koltrast singlar förbi
Slår färgblixtar
skimrande
mot kalluften

Över vattnet trögar en eka

Bryter en kil

Fjärran de vinglätta höstflyendets




Fri vers av Tingsta
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-06-18 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta