Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena är det som finns kvar

Jag minns det som om det var igår
Nerför din kind rann en silvertår

Du log tappert mot mig och sa:
Tänk positivt älskling det blir säkert bra

Nu är det gigantiska hav mellan oss
Och jag tar ännu ett bloss

Jag önskar att röken ska döda mina lungor
Jag ser några barn som leker med gungor

Tänker, det skulle kunna ha varit våra barn om några år
Och ännu en gång river jag upp alla sår

Jag börjar på ett brev, slår ditt nummer gång på gång
Men tänker att vår historia skulle nog inte vara lång

Jag har nog börjat älska smärtan
Den är jämnt hos mig
Faktiskt så påminner den om dig




Fri vers av klarafisk
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-06-18 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ballt att du lyckades med rim också, tycker aldrig de brukar kunna toppa mina listor :)
2007-06-28

    ej medlem längre
Damn den här var ju också bra :)
\"Jag har nog börjat älska smärtan
Den är jämnt hos mig
Faktiskt så påminner den om dig\"
2007-06-28

    Brell
Sorgen i det du skriver berör.....aj.
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk