Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly lilla fågel, fly




Ditt hjärta
Bultar mot bröstkorgens bur
Vill fly från revbenens stängsel





Du och jag
Passar ganska bra ihop
Två trasiga
Som tillsammans blir lite hela


Din själ
Smeker försiktigt min
Smakar på mina farligaste hemligheter
Utan att rygga undan för bitterheten
Det måste vara äkta kärlek




Fri vers av klarafisk
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk