Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is how we do it in Stockholm


Stockholmstårar
Bränner fast ditt falska leende
Fräter bort trasig sommarlycka



Stockholmssorg
Spottar dig i ansiktet
Förstör din sista dag på stranden



Stockholmsärr
Får dina svenska solbränna att bleka
Hånar dina patetiska ursäkter




Inget hjälper
Mot klassisk
Stockholmsångest




Fri vers av klarafisk
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-12 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var väldigt väldigt bra och uppskattas konstigt nog om man tänker på vad den handlar om. Ja, den får faktiskt bli en av mina i så fall tre bokmärken. Om det nu är något att jubla över. Och jag måste säga att du verkligen utvecklat ditt skrivande.
2008-04-14

  Junibarn
Underbar. Kommer att läsa den igen.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk