Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det perfekta brottet




Skrikig tystnad
Slår hål på mina trumhinnor
Naglar fast mig mot golvet


Var är du nu?




Halvtom kopp med kallt té
Övergivna smulor på bordet
Dina blodfläckar på badrumskaklet


Försvinn nu, vännen min




Fri vers av klarafisk
Läst 429 gånger
Publicerad 2008-04-12 22:56



Bookmark and Share


  Aida*
Oj, konstigt att ingen har kommenterat denna?
Tack och lov är jag den första som verkar inse hur
fylld med fantasi den är.
Underbaar rubrik kantad med ett underbart innehåll.
Super!

Aida
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk