Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget som heter lycklig poesi

Om man är lycklig
Lycklig i varenda cell
Fylld av kärlek
Går det inte att skriva poesi

För poesi kräver mörker
Annars blir det bara poptexter
Britney Spears, Paris Hilton
Kanske något för någon från Idol
Som var på alla förstasidor igår
Med fortsättning på sidorna
2, 3, 4, 5, 11, 12, 14, 15
Och ännu fler

Så bli inte lycklig, vännen min
Eller slå dig ihop med nästa stora skandalstjärna
Annars gör dina ord ingen nytta

(Du måste lära dig att leva på gränsen)




Fri vers av klarafisk
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-06-18 14:04



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
jag tycker du har fel.
2007-07-18

    Mimmi17
Just nu är jag verkligen lycklig, och det stämmer, svårare att skriva. Bra skrivet...bli inte lycklig vännen min...
2007-06-18

  fridhed
Jag håller inte med, men det var bra läsning.
Sista parentesen var skön.
2007-06-18

    Anonym Ängel
nej lycklig poesi finns nog inte...mkt bra skrivit!!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk