Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tonårings önskan om ett fritt liv


Och jag har förstört många vackra blanka papper
Jag har fyllt dem med tankar
Mina tankar
Svarta trasiga tankar
Som varken gör någon glad eller ledsen
Som inte väcker några känslor alls
Som inte är värda att bry sig om


Jag kommer ihåg alla gånger du skrattade åt mig.


Och jag har försökt vara störig
Impulsiv galen spännande
Så som tonåringar ska vara
Jag har snackat om fester killar droger och sprit
Och jag önskar att mina historier var sanna
Men allt är fejkat skryt
Jag gömmer mig bakom mig själv


Jag vill bara vara som du.




Fri vers av klarafisk
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-18 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt sant och känns jävligt mycket då jag är en sådan som ljuger eftersom mitt samvete inte är så stort som det kanske borde:)
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk