Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra namn? Har du något bättre på lager? Snälla kommentera och säg vad ni tycker.


Du puttar ner henne mer och mer men allt hon vill är att du ska blunda


Hon behöver
solar
och mareld
för hennes liv har varit
mycket natt
en längre tid nu

och det finns inget
töväder
som kan smälta
isarna
inne i henne.

Självklart
försöker hon gå
med säkra steg
och huvudet högt
men varje spricka
i trottoaren
blir stora hål
som färgar knän
och handleder
röda
och det blir svårare
och svårare
att resa sig efter varje fall.






Det var ditt fel att det blev såhär.

Hon har inte kraft
att putta ner dig för stupet
såsom du gjorde med henne

Det gör ont i henne
varje gång hon ser
din elaka glimt i blicken

så snälla gör henne en tjänst

och blunda




Fri vers av Noyle
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 17:50



Bookmark and Share


    Fantasioffer
Underbar! Jag är lite tom på ord, men jag gillade den skarpt!
2007-06-27

  Hinata
Underbar!
2007-06-22

  Elvira.L
...måste också säga att slutet är riktigt, riktigt bra! DEt gör ont i hjärtat att läsa de sista orden!
2007-06-19

  Elvira.L
Jo, kommentera gör jag så gärna men det blir ingen vidare konstruktiv kritik för här finns inget att ändra! Jättebra verkligen! =)
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Noyle