Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid på väg *

Jag är liksom alltid på väg

På väg till jobbet, oftast
På väg hem, nästan lika ofta
På väg till dig, ibland

Påträngande nya ögon som stirrar
På mig
På inget alls
På insidan av mina ögonlock finns du

Någon enstaka gång är jag på väg bort




Fri vers av Annette Andersson
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-18 23:35



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Skön dikt att läsa, mycket i en kort text. Ögonlocken skyddar det som viktigt.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson