Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyngd=ansvar?


Svedda hudskorpor

 

Vi kan älska tyngdlöst

ute i det stora okända

i gränslösa rymder är vi stjärnfall

uppfyllda önskningar

bortom alla kollisionskurser

 

Men atmosfären bränner oss till aska

varje gång

vi försöker ta oss hem

för att plantera

fötter på jorden




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-19 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand