Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingen

 

Han sitter där
Snett emot mig
på andra sidan mittgången
Varför rör han vid mig?
Ständigt sänkta ögonlock
Vet inte hans ögonfärg
Datorväskan tryggt i knät
läser han intensivt tidningen
Vem är han?
Jag längtar
I nästa ögonblick har han lämnat
ett tomrum i mig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-06-19 23:55



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Möte i vardagen som ger avtryck i djupet. Härlig känslobild!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson