Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strängteori

det kräver
skicklighet
att ha

flera strängar
på lyran

än fingrar
på handen




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-20 00:41



Bookmark and Share


  aftermath
svårt att motsäga ditt budskap
klokord!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP