Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollkänslan

 

Hjärtslag slår

magen klumpar

känslans kraft

obhag svävar

vill ha kontroll




Fri vers av Lindizz
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-20 01:23



Bookmark and Share


    sunnanvind
Kontroll...man är ju såå rädd att förlora!o ändå kan man ju inte ha kontroll på känslor !! *ler* Bra !
2007-07-03

  Carlita
igenkännande ord om kontrollbehovet.. sparsamt o fint
2007-07-02

  SusanneStrömstedt
Om jag tappar kontrollen går inte världen under;men nästan
2007-06-20

  nettizen
Ja, det är tungt när man tappar kontrollen....
Bra skrivet i så få ordalag.
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz