Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis som det är svårt att sluta äta socker om man inte kan få tag på något annat att äta, är det svårt med avsked som lämnar bara tomhet kvar. Även om relationen inte var så mycket att "hänga i julgranen" så var det en relation i alla fall.


Lämnandets konst

 

Märkligt svårt
detta lämnande
trots rytmiskt
regelbunden
svekfrekvens

orgier i nöd
frånvaro och
oacceptabla nivåer
av inget stöd

tveeggad denna önskan
om stillad blick
vilsam bröstkorg

tömd i ett avslut
till slut
utan slut

svårmodig går jag
också min väg

ändå


Januari 07




Fri vers av Lena Renman
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-06-20 14:00



Bookmark and Share


  stella
Konstfullt framfört; gillar rytmiskt regelbunden svekfrekvens!
2007-06-22

  katt.inc
Så fint du beskriver lämnandet. Ömsint och ändå beslutsamt.
2007-06-20

    ej medlem längre
När väl beslutet tagits och separationen är ett faktum är det värsta över. Men smärtan sitter kvar länge...
Mycket bra skrivet vännen!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman