Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"maybe home is where the heart is giving up\"


hemlöst hjärta


Jag tror att jag har älskat, jag vet att jag har gråtit
Jag har saknat dig och alla, jag har hatat allt
Jag har velat ha det jag inte kan få och jag har inte varit nöjd med det jag fått
Jag har längtat efter mer och varit rädd för mindre
Förstår inte varför mitt hjärta söker så desperat, försöker så förtvivlat
alltid som en fånge som vill ut, eller en utelåst som vill in. Vilar aldrig, ger aldrig upp.
Men jag vill att mitt hjärta ska ge upp nu. Jag vill hitta hem




Fri vers av Esset
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-20 22:28



Bookmark and Share


  blåljus
och du kommer att hitta det, utan att ditt hjärta ska behöva stanna!! ;)
2007-06-20

  blåljus
väldigt stark.. gjorde ont att läsa. det är ingen rolig känsla du beskriver:/ men du beskriver den jävligt bra! du kommer att hitta lugn och harmoni, du kommer att hitta hem. jag lovar.
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset