Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 u


snälla lämna inte mig?
utan dig är jag inget
verkligen
jag vill inte vara ensam och rädd
du är min bästa vän
skulle gissa att detta kom som en chock
men du är den som vet
allt om mig
vill inte att någon annan ska veta
du är snäll
jag uppskattar det
men jag vill inte vara till besvär
förlåt?...hm..
ja just det


godnatt älskade jävla värld




Övriga genrer av Scartissue
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-06-20 23:02



Bookmark and Share


  Blumma.
:)
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue