Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 2 3 4 Tyst !



Just nu

detta ögonblick

slår hjärtat låga slag.

i mitt huvud

ser jag dig framför mig.

Jag vet inte vem du är

eller hur du ser ut

Jag bryr mig inte

tanken på närvaron värmer


Höga hjärtslag.
tyst!!
vill inte väcka verkligheten.








Fri vers av Scartissue
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 23:00



Bookmark and Share


  Blumma.
"vill inte väcka verkligheten" :-)
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue