Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flytande

flytande runt i luften
svärmar ensam
känslorna kom
och försvann

nu ligger jag på grund
bara ensam
andra känslor kom
men försvinner ej




Övriga genrer av Scartissue
Läst 408 gånger
Publicerad 2008-01-05 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue