Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stressa

lite hit och lite dit
lite här och lite där
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

chilisås i blodet
hoppa
springa

en timme
en kvart
två minuter

vinden skriker
migsjälv, jag
säger att jag ska stanna

känn efter
smaka på det
titta noga

världen står still
en sekund



lycka...








Övriga genrer av Scartissue
Läst 409 gånger
Publicerad 2008-04-02 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue